Coaching

A coaching egy olyan személyes fejlesztő folyamat, amelyben a saját belső forrásaidat hozzuk mozgásba az problémád megoldására. 

A egyéni magánéleti elakadásokkal életvezetési coaching keretében, a munkahelyi nehézségekkel karrier vagy business coaching üléseken foglalkozunk.

Párkapcsolati coachingban házaspárok, élettársi kapcsolatban élők vesznek részt, lehetőség szerint mindketten.

A coaching során beazonosítjuk a képességeidet, az erősségeidet, a fejlesztendő területeidet. Tisztázzuk, hogy mely értékek mentén, milyen gondolkodási és viselkedési sémák alapján működsz, hogyan hozol döntéseket és mik azok az önkorlátozó hiedelmeid, amelyek akadályoznak a jövőképed megvalósításában, céljaid elérésében. 

A coaching folyamat elsősorban a jelenre és a jövőre koncentrál, nem ad tanácsot és nem terápia.

Milyen esetekben fordulj hozzám coachingért?

Egyéni ügyfelek – életvezetési coaching 

Párkapcsolati coaching

Egyéni ügyfelek – karrier coaching 

Business coaching

Mediáció

A mediáció egy olyan alternatív vitarendezési, konfliktuskezelési módszertan, amelynek segítségével a mediátor a vitában álló felek között próbál úgy közvetíteni, hogy győztes-győztes eredmény, azaz mindkét fél számára előnyös megegyezés szülessen.

Ezt az alternatív megoldást akkor célszerű alkalmazni, ha a konfliktus annyira elmélyült, a helyzet úgy elmérgesedett, hogy a felek maguk már nem tudják kezelni, azonban elkötelezettek abban, hogy megoldják, rendezzék a kialakult állapotot. 

A mediátor pártatlanul, a felek érdekeit szem előtt tartva igyekszik egy olyan megállapodást létrehozni, amelyet mindkét fél elfogad. A mediáció során a felek egy előre lefektetett forgatókönyv alapján egyenként kifejthetik álláspontjukat, a mediátor rögzíti a felmerült témákat, amelyeket átbeszélnek és a felek vállalásokat tesznek a jövőre vonatkozóan.

Milyen esetekben fordulj hozzám mediációért?

Egyéni ügyfelek 

Vállalati ügyfelek

Tréningek, képzések

Új képességek kialakítása vagy meglévők fejlesztése személyre szabott tréningek vagy csoportigény alapján kialakított képzések keretében.

Egyéni tréningek

Üzleti tréningek

Díjazás

Az első találkozás ingyenes.

Egyéni konzultáció személyes (60 perc): 12.000 Ft

Egyéni Skype konzultáció (60 perc): 12.000 Ft
(Módszerfüggően alkalmazható.)

6 alkalmas bérlet: 65.000 Ft

Párcoaching (60 perc): 18.000 Ft

Vezetői coaching (60 perc): 15.000 Ft

Gyermek és kamasz foglalkozás (60 perc): 10.000 Ft

Mediáció (max. 3 óra): 30.000 Ft

Team coaching vagy tréning: igény szerint egyedi árajánlattal

Lemondás, időkeret

A megbeszélt időpontok 72 órával korábban költségmentesen lemondhatók, ellenkező esetben az óradíj 50%-a felszámításra kerül.

Az időkeret túllépése esetén a munkadíj az igénybe vett idővel arányosan nő.

Tevékenységem

Tanúsítványaim kérésre megtekinthetők.

Az általam nyújtott segítő szolgáltatás nem minősül egészségügyi tevékenységnek, nem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést. 

Jelezni fogom, amennyiben nem én vagyok az Ön számára alkalmas szakember.